tisdag 2 oktober 2012

Jättekonstiga böcker!

"Det här måste passa din blogg" sa min kollega igår och skicka mig en länk till AbeBook.com:s weird book room. Och tänk så rätt han hade för har suttit här och fnittrat ett tag. Jag har däremot upptäckt att det nog är mest galna kattmänniskor som skriver de konstigaste böckerna men jag har lagt upp lite exempel på vad som finns på den här roliga sidan. Först ut är:

How to Live with an Idiot: Clueless Creatures and the People Who Love Them by John J. HooverHow to live with an idiot. Otroligt roligt namn på en bok. Jag funderar på att köpa två exemplar. En till min man och en till  mig, Moahaha. Fast lite rädd blir jag för det där clownansiktet på omslaget...
ISBN: 1872119948 - What Not to Wear on a Horse
Nästa bok ut är: What not to wear on a horse. Fast det hade till och med jag kunnat skriva en bok om. Eller kan tala om för den som behöver slänga ut pengar på att veta detta. Jag menar, hur många grejer som helst månste ju passa in på det! Måste vara en jättetjock bok...

The Bible & Flying Saucers by Barry H. Downing

Ok! Här har vi en bok som jag skulle gilla. The Bible & Flying Sausers. Det finns en sekt som tror på UFO:s faktiskt. Det kanske är dem vi pratar om här...oavsett så jättespännande ämne ju.Crafting with Cat Hair by Amy Hirschman and Kaori Tsuyata
Crafting with cat hair. Här börjat de galna kattmänniskornas böcker. Fast ska jag vara riktigt ärlig så tycker jag att detta är en riktigt bra idé. Jag har nämligen själv haft två stycken Norska Skogskatter och skulle säkert ha kunnat virka en hel overall av deras hår. 

Grandma's Dead: Breaking Bad News With Baby Animals by Amanda McCall; Ben Schwartz

Breaking bad news with baby animals. Jag vet inte riktigt vad titeln på denna bok innebär. Innebär det att man måste köpa ett nytt husdjur när mormor har dött eller att man måste ha med sitt ett litet bebishusdjur som de, som får den sorgliga nyheten, får gosa med. Väldigt skum titel men nyfiken blir jag.


Pets Who Want to Kill Themselves by Duncan Birmingham Pets who want to kill themself är inte en ok titel. Usch och fy på er!

How to Understand Women Through Their Cats by Wendy Diamond

How to understand women through their cat. Lite sexistiskt men ok. Ändå en ganska så rolig titel och roligt som present till en kattmänniska. Men den borde heta How to understand book nerds through their cat istället. Då skulle vi slå huvudet på spiken.


Ghosts: Minnesota's Unnatural Resource by Brian Leffler

Jag fattar inte riktigt vad som är det konstiga med den här boken. Fullkomligt normalt ju att köpa spökböcker. Eller?
The Radiation Recipe Book

Eh...va? The radiation recipe book. Ska hon på bilden verkligen äta det där?

My Cat's in Love by Frank Manolson
My cats in love. Vilken galen kattmänniska som helst kan ju köpa den här ju. Jag är lite sugen faktiskt.

Ja detta var bara ett fåtal av roligt konstiga böcker sm finns på den här sidan men det bästa ändå var nog när jag upptäckte att AbeBook har en kattsida dedikerad till katter som bor i bokhandlar. På tal om galna kattmänniskor menar jag. Hur fin som helst!


8 kommentarer:

 1. Underbara böcker! How to live with an idiot måste ju slå försäljningsrekord, för gör vi inte det allihop :) Och clowner alltså... jag gillade dem inte ens innan jag läste Det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha eller hur! Så otroligt rolig bok och passar alla fast som sagt, den där clownen alltså. Tycker att de är jätteläskiga och har inta alls läst "Det" än :/

   Radera
 2. Haha, vilken underbar sida! Har tittat runt därinne och skrattat en lång stund. Tack för det! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fantastisk :D Roligt att du tyckte den var lika rolig som jag :D

   Radera
 3. Hahaha, underbart! Kollade in på kattsidan lite och blev helt sjuk av kattlängtan..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är de fiiina!! Och de är riktiga bokkatter! Så ljuvliga :D

   Radera
 4. Haha vilken härlig blandning av jättekonstiga titlar och bilder :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det roligt! Finns så konstiga böcker alltså :)

   Radera