lördag 15 september 2012

Bokiga lördagsköp!

Det känns som sagt som om jag inte hinner med så mycket nu för tiden mer än läsning och jobb, något som jag redan har tjatat om i mina senaste inlägg. Fast däremot så hinner jag med ett och annat bokköp och tur är väl det för hur i hela friden ska man annars överleva? Den här gången blev det för mig en helt okänd författare men som har blivet galet tjatad om hos både Dark Places och Bokbabbel. Så återigen lyssnade jag på deras kloka ord och köpte in Tom Perrottas Little Children och The Abstinence Teacher. Visseligen får de vänta ett tag på att bli lästa men nu äger jag dem i allafall och det känns fint. Sen är de fina att klappa på också. I brist på bloggkatt alltså...  
 
 

4 kommentarer:

 1. Hoppas du gillar Little Children mer än jag, det var helt fel tillfälle för mig att läsa den. Känns som om jag borde ge Perrotta en chans till i alla fall. Kanske efter att ha hört vad du gillar de här:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah ibland ar man bara pa fel vaglangd for vissa bocker. Hander mig ofta. Men brukar sen ofta alska dem nar jag aterkommer till dem. Lovar att ge en utforlig rapport sen :)

   Radera
 2. Abstinence... har jag faktiskt inte läst ännu, men "Little Children" är bra! Ja, såvida man inte läser den vid fel tillfälle dåre :P Men det känns lite som om det är bara jag och Helena som är insnöade på stackars Tom, bra om han får fler läsare! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är en tunn beundrarskara än så länge men du tjatade så om honom att han satt där i bakhuvudet och retades med mig hehe. Det känns som om jag kommer gilla honom stark. Det är i alla fall vad magkänslan talar om för mig :P

   Radera