fredag 3 augusti 2012

Det är tydligen julafton i augusti också

Om ni är som jag och det första ni gör varje morgon när ni slår på datorn är att titta vad Elib har att erbjuda oss utlandssvenskar som inte kan låna på riktiga biblioteket eller kan få tag på svenska böcker, så vet ni antagligen redan vad jag kommer tipsa om nu. För igår verkade det vara rena rama julafton på Elib då en herrans massa ungdomsböcker släpptes till utlåning. Och det är ju jag som sagt väldigt tacksam för.

Den som jag först och främst har siktat in mig på inför helgen är helt klart denna:


Men även dessa två ligger nu risigt till:

 


6 kommentarer:

 1. Mmm... tre riktigt bra ungdomsböcker - läs alla!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kloka ord! Är inne på min andra just nu :D

   Radera
 2. Svar
  1. Tänkte nästan att du läst dem :D Först läste jag "Rör mig inte!" och nu läser jag "Fallen Ängel". Den sista är helt klart storfavoriten än så länge :D

   Radera
 3. De där julaftnarna mitt i sommaren är de bästa! :-)

  SvaraRadera