torsdag 28 juni 2012

Veckoslutsbekännelse

Det är redan fredag och den här veckan har varit trög gällande läsandet. Det kan kanske vara för att jag mer eller mindre inhalerade två böcker förra helgen som var så bra att ingenting kan jämföras med dem. Oavsett så någon direkt läslust har jag inte haft. Istället har jag (hör och häpna) velat se på TV till Herr Lingonhjärtas stora förtjusning. Det har blivit en del gamla Vänner avsnitt, en hel del Once upon a time och en hel del tittande på The dog wisperer. Fast jo. Pyttelite läsande har det också blivit. För har påbörjat Full dark, no stars av Stephen King och fy sjutton vad läskig den är. Så läskig att jag knappt vågar läsa den så det kan också vara därför som jag sitter mer tid klistrad vid TV:n som jag i vanliga fall väldigt stark ogillar. Fast sen kan jag inte heller sluta tänka på Jellicoe Road. Det är nästan så att jag vill läsa om den igen snart. Eller kanske läsa något liknande. Frågan är bara vad. Finns det någon som kanske har ett förslag på något liknande som kan få slut på mitt TV-tittande, snälla?

8 kommentarer:

 1. Jag är också inne i en tv-period. Har strecksett Girls, fösta säsongen av Falling Skies och kollat om New girl S1 och de nya TB-avsnitten som börjat sändas i US (S5). Men har faktiskt läst ganska mycket också ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Du har hunnit med allting på en gång. Härligt :D TB tittar jag ju självklart också på. Och New Girl. Är nyfiken på Falling skies. Är det bra?

   Radera
  2. Ja det tycker jag nog. Men jag gillar ju sånt typ Independence day-aktigt. Och Noah Wyle i huvudrollen - need I say more?!

   Radera
  3. Aaaaah! Då förstår jag :D Ska nog ta och kika lite jag med på serien då :P

   Radera
 2. Full dark, no stars är sjukt läskig! Speciellt första novellen. Men hu vad bra den är också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fy! Jag läser den så långsamt för den är nog bland det läskigaste som jag har läst, någonsin. Men den är SÅ bra samtidigt :D Alltså den där King alltså. Vilken författare han är :D

   Radera
 3. Åh, finns så mycket av King som jag inte hunnit läsa, trots att jag har en hel del av hans böcker i hyllan.Denna har jag inte ens hört talas om! Jag har också haft en trög läsvecka - har inte haft någon tid...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det jobbigt att inte ha tid! Men det är skönt när det kommer igång igen :) "Full dark, no stars" är SÅ bra men ger mig mardrömmar och jag får väldigt sällan mardrömmar av böcker. Det här är däremot skitläskigt!

   Radera