söndag 1 juli 2012

Junilistan

Oj vad det gick undan den här månaden. Hela nio böcker blev lästa. Eller rättare sagt blev sju riktiga böcker lästa och två korta noveller. För Canterville Ghost är ju inte riktigt en bok och Blå linjer av Amanda Hellberg är ju bara en kortis. Halvblod däremot är en tegelsten så en hel del hann jag med. Sen har jag även läst halva The Historian och snart halva av Full dark, no stars och de är ju också två tegelstenar. Så jag känner mig riktigt nöjd. De två bästa böckerna den här månaden var helt klart Jellicoe Road och Generation Loss men Halvblod kommer inte långt efter. Sämst den här månaden var så klart Fifty shades of Grey men den var nog roligast att skriva om med tanke på att jag sågar så sällan. Nu håller jag tummarna för att juli blir lika fin. Det börjar bra i alla fall.


Canterville Ghost av Oscar Wild
Before I go to Sleep av SJ Watson
Fifty shades of Grey av E L James
Halvblod av Sofie Trinh Johansson
Mörkrädd av Anders Roman
Blå linjer av Amanda Hellberg
Generation Loss av Elizabeth Hand
Jellicoe Road av Melina Marchetta
Tusmørkeøjne Dean Koontz

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar