onsdag 13 juni 2012

Ett litet abstinenshej!

Det har gått två dagar nu utan att jag har kunnat blogga, svara på kommentarer eller läsa bloggar och jag har redan lite abstinens. Jag sitter på jobbet och undrar vad som händer där ute i bokbloggsvärlden och om det har kommit ut några fler böcker som ni har tipsat och och jag vill läsa. Antagligen har det väl inte skett så mycket men det känns som om det har gått en hel evighet och lite till. Som tur är har jag fått lite tid till att läsa i alla fall.
     Fast jag undrar nu hur i hela friden ni gör som har mer på gång än vad jag har. Visst har jag heltidsjobb och liv i allmänhet som jag måste ägna mig åt men jag har ju inga barn, inga husdjur som tar upp mycket tid (de roar sig själva ganska så bra de där ödlorna) och är till och med hemma hyfsat tidigt på eftermiddagrna. Hur hinner ni blogga och läsa ni som har allt det andra också? Hur gör ni människor, hur gör ni?

Hälsningar,
En hyfsat frustrerad Lingonhjärta

2 kommentarer: