tisdag 15 maj 2012

How the world of finance flirts with a book nerd

Jag satt på jobbet igår, snuvig och jäklig och frusen under en stor fläkt och grinade över vintern och all snuvighet den drar med sig. Visserligen väldigt peppad av alla fina och roliga enkäter som fick mig att lägga till fler böcker på köplistan, men ändå inte riktigt glad med tanke på att näsan bara rann och att jag nös minst tio nysningar åt gången när jag väl kom igång. Då, när det kändes som jävligast och jag ville bara gå hem och dra något gammalt över mig så ställer 80 helt nya arbetskamrater sig upp och skriker "grattis på födelsedagen" åt mig. (Något som inte bara skrämde mig utan även fick mig att rodna ända in i hårrötterna.) Visserligen en månad i efterskott men i och med att jag började det nya jobbet på min födelsedag så bestämde de sig ändå för att skramla ihop till en present. Fast det fantastiska slutade inte där för döm om min förvåning så hade de köpt mig en varm sjal (med anledningen att jag fryser mycket) och presentkort på böcker där jag brukade jobba förut (med anledningen att jag läser mycket). Så ni kan tänka er hur tokpeppad jag var igår och fortfarande är. Speciellt då jag sprang till bokhandeln direkt efter jobbet och inhandlade de här sjukt tjocka böckerna:

Så jag är inte bara, sedan jag började mitt nya jobb, glad över min nya arbetsplats utan också även numera överlycklig vilket ni kanske kan förstå. För den arbetsplats som ger böcker och sjalar i present vet verkligen hur man flirtar med en råförkyld boknörd.

7 kommentarer:

 1. Åh vad underbart! Låter som en bra arbetsplats ;) (Och jag är sjukt avis på The Stand- boken, har inte läst den än..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så himla fint gjort. Blev verkligen jätteglad :D Och helt galet glad är jag över mina inköpta böcker. Har hört att "The Stand" ska vara riktigt bra.

   Radera
 2. Vilka gulliga kollegor du verkar ha! Så himla sött! Sitter själv här och nyser och fryser så förstår precis.=) De gör sitt bästa för att behålla dig i alla fall.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Går fortfarande lite på små rosa litterära bokmoln :) Och du sitter också och nyser och fryser fastän det snart är sommar. Du får bota dig med varm choklad och ron eller något. Om inte annat så är det gott :)

   Radera
 3. The Stand är en favorit, jag vårdar ömt mitt ex jag köpte i Bangor hos King-specialisterna Betts Bookstore i samband med det obligatoriska besöket utanför hans hus :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH blir helt galet avis på att du har varit där :) Gick precis in på deras hemsida och dregglade lite. Ska nog försöka boka in ett besök i framtiden :)

   Radera
 4. I hope it will be helpful for almost all peoples that are searching for this type of topic. I Think this website is best for such topic. good work and quality of articles Thanks
  ==

  SvaraRadera