onsdag 16 maj 2012

Ett meddelande till allmänheten.

Kära bokbloggare och andra läsare!

Varning för gnäll!
Tunnelbanan fungerar inte i Buenos Aires. Det tog mig nästan två timmar att komma hem efter jobbet och jag är så trött, så trött. Inte heller kommer den fungera i morgon vilket betyder att jag måste åka till jobbet klockan 06.00. Så jag bäddar ner mig nu med Salems Lot och ett glas rött och ber om ursäkt över att jag inte orkar skriva de där inläggen och recensionerna eller ens klarat av att svara på de fina roliga kommentarerna. Men snart kommer recensionen på fantastiska The House Next Door och inlägg om argentinarnas tunnelbaneläsningsvanor och annat trevligt. Jag ska bara sova lite först. Fast tills dess kan ni titta in hos Calliope books och få en tår i ögat, eller titta in hos Fiktiviteter och tävla, eller titta in hos Bokomaten och läsa om eld, eller titta in hos Abibliofobi och bli tok-kattsugen eller titta in hos The Curious Case of the Books och bara mysa eller också kan ni ta och läsa alla andra fantastiska favoritbloggar i min bloggroll vetja.

1 kommentar:

  1. Förstår din trötthet. Har åktt kollektivt i Spanien och där kommer tåg och bussar aldrig enligt tidtabell och endast...ja, när de kommer. Är man där då åker man med och är glad för det s a s! I Sörmland fungerar pendeln alldeles utmärkt dåligt! Kan berätta att jag fått hoppa ut genom fönster, sett stegar bäras fram av sl-personal för att rädda passagerare som sitter fast i snöstorm och fått ta del av frågan "Andas ni fortfarande?" när personal äntligen tog sig in i ett stillasittande tåg utan AC. Så, kära Lingonhjärta, jag känner med dig. Det låter dock som att ditt elände har en ände och det är ju hoppfullt! :-) Håll ut och läs många böcker under tiden! Många kramar till dig!

    SvaraRadera