fredag 20 april 2012

Up yours! Din gamla dåliga bokhandlarotur!

Efter den där förbaskade oturen i tisdags när jag hade så höga bokköparförväntningar och istället stod i en knökfull buss och luktade i armhålor, så kom jag ändå till bokhandeln dagen efter. I rent hämndningssyfte köpte jag in den en bok som en person med tegelstensskräck helt klart i ilfart skulle springa ifrån. För man måste ju väga upp besvikelsen med någonting man verkligen tycker täcker upp det onda som skedde. Och vad passar bättre än den här?

Här ligger den bredvid en annan liten bok...

 Fast det kanske inte syntes så bra men nu så!6 kommentarer:

 1. Under kupolen är en av de bästa böcker jag läst den senaste tiden. Även om den har många sidor så bara försvinner de, det går inte att sluta läsa. Grattis till ett bra köp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack och HURRA vad roligt att höra :D Har varit väldigt sugen på den länge och räds inte längre att den är så tjock att man skulle kunna använda den mot att försvara sig mot inbrottstjuvar, hehe.

   Radera
 2. Holy mackaroni! Inte visste jag att den var så tjock. Har också varit sugen på att läsa den, men nu får jag nog vänta till sommarlovet =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe! Egentligen har den lika många sidor som The Passage men är helt gigantisk. Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska slänga mig över den eller Salems Lot nu :)

   Radera
 3. Båda är fruktansvärt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läste precis ut The Passage och verkligen älskade. Roligt att höra att Under the Dome är minst lika bra!
   Urgulligt lässällskap du har förresten :D

   Radera