onsdag 11 april 2012

Unboxing jättevinst with mother (via Skype)

Idag så dök det ner hos mamma. Den fantastiskt fina vinsten hos The Curious Case of the Books. Rekordsnabbt måste jag säga. Och i och med att jag har minst tålamod i världen, är den mest nyfikna i världen och för att jag ändå måste öppna paketet för att skicka det vidare hit, så kommer här ett unboxing-inlägg med mamma på Skype. Jag kan redan nu meddela att det är bland de finaste paket jag har fått! Clara har verkligen lyckats pricka in på pricken vad jag gillar så tack så otroligt mycket för det finaste paketet i världen, för böckerna som jag älskar, för de fina klistermärkena, anteckningsboken, korten och för allt jobb som du lagt ner. Nu kommer det läggas på posten och skickas hit. Kan knappast stå ut av längtan tills det kommer. Fast tills dess får både jag och ni nöja er med detta:

Mamma visar upp paket.

 Mamma försöker öppna paket.

Mamma visar upp jättefint kort.

Mamma visar upp Dödens Jungfrur (The Virgen Suicides) av Jeffrey Eugenides som jag velat läsa i evigheter.

Mamma visar upp och läser kort nummer två.

Mamma visar upp finaste klistermärkena OCH berättar med inlevelse vad det är på.  

Mamma visar upp We have always lived in the castle av Shirley Jackson och här trodde jag lite att jag skulle dö av förtjusning...

...tills mamma visade upp Emily´s book of strange och här dog jag nog lite.

Sen fanns även den här fina i paketet som ska fyllas med bokiga anteckningar.

Och sist men inte minst fanns det här fina omslagspappret i paketet som fick även min mamma att tjuta i ren förtjusning.

Är helt klart gladast i världen just nu.
TACK!!!

10 kommentarer:

 1. Wow! Grattis igen! Riktigt fint paket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Är väldigt glad (som kanske märks :D)

   Radera
 2. Åh vad roligt att du gillade paketet, försökte lura reda på om du läst/hade någon av böckerna via din blogg men det verkade inte så! Hurra hurra! Anteckningsboken är en sådan som jag inbillar mig att Alma skriver ned Emils hyss i, och omslagspapperet är gjort för att slå in böcker i, om man vill, alltså inte slå in i paket utan skydda omslaget med, ja du fattar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ÄLSKADE det :D Tack, tack!!! Inte en enda av böckerna har jag läst men verkligen velat läsa. Du ska bara veta hur många gånger jag velat beställa Shirley Jacksons men den är ganska så svår att få tag på. Anteckningsboken är verkligen jättefin så vet knappt om jag kommer våga skriva i den, hehe. Älskade omslagspappret också! Hoppas på supersnabb leverans nu hit :)

   Radera
 3. Haha, roligt (men frustrerande) att få se paketinnehållet via Skype! :) Nu måste jag genast söka på Jackson-boken! Och just: grattis till vinsten! Såklart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, tack! Och du har helt rätt. Bara tanken på att jag får vänta extra på det gör mig helt frustrerad! Och Shirley Jackson är så bra. "The haunting of Hill house" är en av mina absoluta favoriter och även om denna ska skilja sig en hel del så ska den vara grymt bra. Är så sugen så jag dör :)

   Radera