tisdag 28 februari 2012

Nä nu får det vara nog!

Har bestämt mig för att försöka läsa ut någon av de böcker som jag påbörjat men inte avslutat i februari, de här två sista dagarna. Vet inte hur det kommer gå med tanke på att de är ganska så många men två ska jag väl i alla fall klara av. Blir så trött på mig själv när jag sätter igång så här och tokslalomläser. Ska försöka att aldrig göra det igen. (Ja ja, vi får se hur det går....)

De som ligger närmast till att bli utlästa är:


 Och de som antagligen inte blir utlästa är...


SUCK!

6 kommentarer:

 1. Åh tack tack tack för den fina presenten!!! Den kom igår men jag kom hem så sent och öppnade inte datorn. Jag blev superduperjättemegaglad! Tack i massor. Det hade du verkligen inte behövt...

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad glad jag blir att du gillade den :D Lite Haunted House sitter ju aldrig fel. Väntar även på att en utgåva ska dyka upp här också snart :)

   Radera
 2. Och ALLA dem är jag så himla sugen på... Varför jobbar man egentligen?? Inte ens när jag är ledig hinnerj ag läsa så mycket jag vill ju! Inte ens tre utlästa på två veckors semester med 4 resdagar (ok, lite mer t o m faktiskt) har jag hunnit med. Kan dock meddela att jag numera är STORT fan av både Carol Goodman och Kate Morton dock.

  SvaraRadera
  Svar
  1. VÄLKOMMEN HEM!! Du har varit väldigt saknad även om du har haft fullt med fin läsning på bloggen :) Och vad roligt att du både älskar Goodman och Morton :D Visst är de helt underbara!!!

   (Läste som sagt inte heller mycket på semestern. Ibland är det sv¨rt att läsa när hjärnan kopplar av ;))

   Radera
 3. Tänkte för ö ganska mycket på dig, det går ju hur mycket flyg som helst inom sydamerika till BA! Måste, måste, måste ta en trip dit också någon gång. Nästa gång blir det Machu Pitchu-Buenos Aires! Resfebern brinner i kroppen efter bara några timmar i Sverige!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH jaaaa! Det låter som en alldeles fantastisk idé med Machu Pichi-Buenos Aires :D Tänk vad bokbloggsvin det skulle bjudas på då :) Du är välkommen precis när du vill!

   Radera