onsdag 1 februari 2012

In the beginning, there was nothing...

...men sen efter att jag började bokblogga för snart ett år sedan så har de där hyllvärmarna utökat något så kopiöst. Varje dag går jag och tittar och klappar på dem och varje dag så önskar jag att jag kunde läsa alla på en och samma gång. Mitt största problem är att när jag börjar på en ny bok så vill jag helst läsa ut den på fem minuter så att jag kan ta tag i nästa. Därför tvingade jag mig själv till att läsa lugnare i höstas och därför gör jag just nu upp listor. Till exempel så tänker jag ägna min sommar åt mestadels Elizabeth Hand. Därför får jag inte röra Walking the moon eller Mortal love som jag har här hemma. Jag kan också ta det lugnt med att köpa in Generation loss och andra av hennes böcker som jag vill läsa. 
De böcker som däremot står och gastar på mig och vill läsas ögonblickligen bums är:

Elly Griffiths serien om Ruth Galloway som får en ny chans fast på engelska
Tana French serie som jag läst en av och som jag älskade. Plus att tvåan är aka-porrflirtande har jag förstått.
Game of Thrones som jag har lite panik över att läsa innan säsong två börjar, 
Dark places av Gillian Flynn, därför att trean är ju redan ute ju.
The time traveler's wife
Jonathan Strange and Mr Norrell 
The Night Strangers
och många många fler...

Ja nu kanske förstår...och då har jag inte ens nämnt de som jag satt har som mål att ta tag i precis nu efter The Passage och The Guardians. Jag ska väl inte klaga egentligen. Blir bara så stressad av att vilja läsa alla böcker på en och samma gång men jag antar att det är bättre med en bok i handen är tio i hyllan. Jag läser ju i alla fall. 
    

6 kommentarer:

 1. tänk vad mycket kul böcker det finns i världen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, absolut! Skönt att du ser det så positivt också. Själv blir jag mest bara stressad av härligheterna :)

   Radera
 2. Skönt att man inte är ensam om bokhamstringsproblemet! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, nä! Och det är skönt att vi alla förstår varandras hamstring :D

   Radera
 3. Ja, men så där är det ju. man sitter där och påbörjar en efterlängtad bok men vill ändå ha den utläst på helst 5 minuter så man kan börja på nsäta. Men samtidigt vill man ju bara sjunka in i den och njuta. Snacka lässtress!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Jag förstår inte hur svårt det ska vara att försöka njuta av den boken man läser. Jag jobbar hårt på det men det är verkligen jättesvårt!

   Radera