tisdag 7 februari 2012

HURRA VAD JAG ÄR BRA!

Hoppas ni ursäktar mig för den minst sagt narcissistiska inläggsrubriken men ibland när man gör helt fantastiskt bokfynd då är det väl ändå lite ok, eller? I vilket fall som helst, efter mycket letande efter nya haunted house-böcker så har jag hittat en hel del och kommer snart göra ett inlägg med en lång lista här på bloggen. I jakten på den här listan hittade jag för ynka 30 kronor The house next door av (hör och häpna) Anne Rivers Siddons. "Hon skriver väl inte skräck" kanske ni säger nu, men johodå det gör hon visst det. I alla fall har hon skrivit en som har fått finfina haunted house recensioner världen över. Så nu är den på väg hem till mig. Hurra!
(Andra som läst och recenserat denna är Hellre barfota än boklös, Glorybox och Dark Places som även har en fin haunted house lista som man kan hitta här.)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar