måndag 23 januari 2012

Läser just nu...

Den här!


Tycker nu att det är jättejobbigt att behöva jobba hela dagen och vänta ända tills ikväll innan jag får ta upp den igen. Sedan behöver jag även köpa in den som "riktig" bok och inte som e-bok. Måste nu, enligt min boklogiska hjärna, ha den som inbunden. Så otroligt bra!

6 kommentarer:

 1. Oh, vad kul att höra att den är så bra som jag trodde! Längtar så tills jag får tid att läsa denna! Med tanke på dess tjocklek skulle jag dock inte ha något emot e-boksformatet, eftersom jag blir så trött i handlederna av tunga böcker. I och för sig gillar jag riktiga böcker mer än mina handleder, så jag får köra på en mellanvariant och införskaffa ett häftat ex. :)

  SvaraRadera
 2. ÅH ja, är helt förtjust :D
  E-boksvarianten är jättesmidig men jag tänker som så att jag ska skaffa en inbunden variant efter jag har läst ut boken. Så att jag kan klappa på den lite ibland i hyllan. Har hört att det häftade exet också är ganska så tungt också men kan ha fel.
  Den går nog snabbt att läsa dock. Jag hetsläste i går kväll :)

  SvaraRadera
 3. Den är verkligen jättebra!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Totalt beroendeframkallande. Har genomgått ännu en läskig nattläsning.

   Radera
 4. Svar
  1. För mig med på alla sätt och vis. Hurra vad bra! Har också velat ha det här länge :)

   Radera