lördag 14 januari 2012

I´m baaack!

Nu är jag tillbaka och oj oj oj vad jag har mycket att ta igen märker jag. Massa fina kommentarer att svara på, en massa fina inlägg att läsa, doktorandsansökan, masteruppsats och jobb. Bara att bita i det sura äpplet i ta tag i det. Min bröllopsresa var helt fantastisk och jag har ett inlägg planerat om hur och var man kan läsa en bok i Karibien. Fast allt det där får vänta lite. Just nu vilar jag upp mig efter flygresan och det enda jag har fått gjort än så länge är lite klädtvätt och börjat på en vattenmelondetox. Kanske låter ambitiöst men kände att jag behövde det efter att i tio dagar inte bara badat i pool och hav utan även skumpa och annan fantastisk alkohol. Sen ska jag även bläddra lite i min fina bok som låg här och väntade på mig innanför dörren. 

Rekordsnabb leverans för övrigt. I love you, Better World Books!

3 kommentarer:

 1. Den här surfade jag efter senast idag och kände mig uppgiven att jag satte letandet till hyllan. Kändes krånglig att nosa upp helt enkelt. Tack för tipset om Better World Books! :-)

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! =) Låter som att du haft en riktig toppenresa!

  SvaraRadera
 3. Pixie: Better world books har precis allt, snabb leverans, miljövänliga och bra personlig service. Där kan du även få tag på både nya och begagnade böcker. Den här som jag fick idag är en förstautgåva och är så fin. Har dock tillhört ett bibliotek så har en del stämplar i men det gör absolut ingenting:)

  Marie: Tack :D Har haft det helt fantastiskt men är väldigt sugen på att läsa alla fina inlägg som jag missat nu :)

  SvaraRadera