onsdag 28 december 2011

Helt obokigt inlägg för Wii-nördar

Nya Zelda har kommit ut! 

Våren (min höst) är nu räddad. (Eller kanske mer förstörd då jag nog inte kommer få så mycket gjort.) Kommer nog heller inte få så mycket motion om jag ska inhandla den här plus läsa böcker samtidigt. Bästa att kanske skaffa den där dansmattan också kanske...

4 kommentarer:

 1. Min sambo fick det där av mig i julklapp, det bästa köp jag gjort. :D Har aldrig fått så mycket läst under så kort tid någon gång förut. Han har nämligen lagt beslag på husets enda tv och har suttut där konstant sedan juldagens morgon så jag har inte fått titta någonting alls! ;)

  SvaraRadera
 2. Hahaha, underbart! Precis sådär hade jag också tänk (och även förr gjort). Jag älskar och spela jag också men blir inte alls lika besatt som min käre make. Jag får alltid en massa läst när vi köper nya spel plus slipper ju TV:n :)

  SvaraRadera
 3. Wii-nördar? Zelda-nördar menar du väl? :D Jag gillar faktiskt inte att spela på Wii - främjar inte old school-känslan. Dock övergav jag tv-spel för länge sen och ersatte dem med diverse datorspel. Kanske ska ta och ladda hem en gammal klassiker till iPad - de har ju börjat releasa dem via iTunes sedan en tid tillbaka.

  SvaraRadera
 4. Hehe, Zelda-nördar borde jag ha skrivit. Själv så älskar jag Wii för att man får röra på sig men gamla hederliga pc-spel går lika bra. Game of thrones kommer snart såg jag. Väldigt sugen på det faktiskt :)

  SvaraRadera