måndag 19 december 2011

Avhandlingsläsning med fin utsikt

Helst hade jag nog läst Her fearful symmetry nu istället för en avhandling men jag måste ju få säga att utsikten ändå är ganska så fin, eller? Om ni kan bortse från suddigheten i bilden.

Jag och min livs levande drake har det ganska så bra tillsammans under dagarna.

8 kommentarer:

 1. Utmärkt utsikt! Jag har alltid förespråkat levande korr-läsare. Är det en sån där exotisk art som kastar ut tungan och äter upp flugor?

  SvaraRadera
 2. Haha, ja levande korr-läsare måste nog vara att föredra :)
  Fiona på bilden är vår 1.5 meter långa leguana. Inga tungor som äter flugor men en kille (jupp han har ett tjejnamn) som gillar att umgås mycket och bli klappad på huvudet. Då brukar han somna nämligen.

  SvaraRadera
 3. 1,5 meter!! Han ser ju inte alls så stor ut? Men väldigt söt! Vill också ha en drake!

  SvaraRadera
 4. Han befinner sig an bra bit ifrån mig på bilden. På vår balkong. Han gillar att ligga där och sola nämligen :) Han är bedårande för det mesta men inte när han vill klättra på en och han har klor värre än hundra kissemissar tillsammans.

  SvaraRadera
 5. Hurra för fler leguanbilder! :D *djurnörd* Och det är ju alltid roligare att lästa måstesaker när man har trevligt sällskap.

  SvaraRadera
 6. Åh jag skulle kunna bomba bloggen med leguanakärlek :) Och Fiona är fantastiskt lässällskap!

  SvaraRadera
 7. Vår granne hade en stor leguan som heter Åke. (Bortadopterad nu dock). Han älskar ost. Vad äter Fiona? :-) Ikväll ska jag bada en stor gul hund= gissa vem som får bada mest?...

  SvaraRadera
 8. Åke är ett jätttefint namn på en leguana. Fiona äter mest bara zapallito (kommer inte ihåg vad det heter på svenska nu....). Allt grönt älskar hon :)

  SvaraRadera