onsdag 23 november 2011

Lite rolig eftermiddagsläsning kanske?

Efter att jag började bokblogga så har jag försummat all läsning av andra bloggar. Det finns några som jag fortfarande kikar in på och en av dem är Josephine Bornebush blogg på Amelia. Gillar starkt att hon har en ren humorblogg och inget annat. Efter att inte varit inne på hennes blogg på länge så klickar jag in mig idag och hittar någonting så fått mig fnittra igenom hela frukosten, nämligen roligt annonser på Blocket som finns att läsa här
     Ärligt talat så borde flera av dessa människor bli författare. Om de nu inte redan är det. Se här bara:
2 kommentarer:

  1. Hahha skoj =)

    Själv följer jag bla korvasbloggen,http://blogg.aftonbladet.se/26997/, en av få ickebokbloggar jag följer ;p Riktigt söt och rolig!

    SvaraRadera
  2. Jaa, den har jag varit inne på någon gång. Gillar starkt :D

    SvaraRadera