torsdag 17 november 2011

Jag är peppad (fast lite i smyg)

Glorybox påminde mig Breaking Dawn är ute på biograferna här i Argentina och jag måste erkänna att jag är faktiskt tokpeppad. Twilight-böckerna är enligt mig sådär för att jag tycker att det finns hål i berättelsen plus att de är lite sexistiska samt filmerna är ganska dåligt gjorda och skådespeleriet är ganska kasst det med. Ändå kan jag inte låta bli att tycka om det. Det är som att hjärnan säger bestämt NEJ med hjärtat skriker JAAA! Problematiskt det här!
     Så, i och med att en av min bästa vän en gång sa till mig att man ska lyssna på hjärnan men följa hjärtat så tar jag hennes råd nu och pallrar mig i helgen till biografen, tokpeppad och med en påse M&M. Det största problemen är nu bara hur jag ska övertala min käre make att följa med. Eller också kanske det blir en dagsbio på lördag alldeles själv och med en massa trånande tonåringar. Låter faktiskt ganska roligt.

Så får det nog bli!  


5 kommentarer:

 1. Jag längtar tills jag kan få möjlighet att se den! Men det dröjer nog tyvärr pga av barnvaktsbrist etc.

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte gå och se den ikväll. Ska bli kul även om jag läste en recension i lokaltidningen om att man kan behöva skämskudde :-)

  SvaraRadera
 3. Tess: Har också lite tidsbrist för tillfället men hoppas kunna klämma in den i helgen. Annars får det kanske bli veckobio eller något. Hoppas du hittar en lucka snart :)

  Emma: Haha, kan tänka mig lite att en skämskudde kan behövas. Fast det tillhör ju lite filmen tycker jag :) Ska bli spännande att höra vad du tycker sen!

  SvaraRadera
 4. Gillade inte böckerna, har bara sett första filmen och den tyckte jag var bättre än boken...

  SvaraRadera
 5. Tyckte faktiskt att båda var sådär. Ända har jag sett första filmen flera gånger. Vet inte vad det är men för mig är de ganska beroendeframkallande och påminner mig om när jag själv var ung. Konstigt det där.

  SvaraRadera