måndag 7 november 2011

Fail!

Har internetproblem och datorproblem pa en och samma gang. Blir helt galen har! Kan varken jobba, blogga, plugga, lasa inlagg eller nagot annat internetrelaterat. Blir daremot mycket lastid da jag bade hunnit med att lasa ut Sharp objects av Gillian Flynn och paborjat Rebecca av Daphne Du Mairier och The night watch av Sarah Waters. Sa hall ut i nagra dagar for jag kommer tilbaka sa snart jag kan. Kanns som om jag bor i en grotta har borta i varldens anda...

2 kommentarer:

  1. Ja visst blir man utanför när datorn inte fungerar, men som tur är för oss bokläsare att vi alltid har böcker att ta till när inget annat fungerar. Jag har precis köpt Rebecca. Ska blir spännande att läsa vad du tycker.

    SvaraRadera
  2. Jag blir helt galen! Speciellt har borta ocksa dar allting tar sa lang tid men idag kommer sladden :)
    Alskar Rebecca forresten. Fantastiskt bra!

    SvaraRadera