måndag 31 oktober 2011

Oktober månad. En månad full av kärlek.

Jag gör ju det varje månad. En läsrapport alltså. Så här kommer den. Oktober månads läsrapport ser ut så här:

The distant hours av Kate Morton


Eh....

Jo, det hände ju en del den här månaden som inte hade någonting att göra med läsning. Fast däremot så var det ju en månad full av kärlek. Först och främst så gifte jag mig (ja ja jag vet att jag tjatar om det hela tiden) men sedan så fick jag så mycket bokbloggskärlek också så jag blev alldeles varm och glad. De första har jag redan nämnt både här och här men sedan dess har jag också fått två till som jag behöver nämna. Nämligen ett Liebster award från Sofia i Bokmilaskogen och ett Liebster award från ...med näsan i en bok. Två helt fantastiskt fina bloggar med väldigt fina namn som jag alltid läser. Tack så jättemycket snälla ni och tack för att ni är så fina och för att ni alltid förgyller min läsning. Däremot har jag bestämt mig för att vänta lite med att dela ut awarden. Även den tidigare från fina Emmas bokblogg och Bokomaten. Tänkte att de kan få förgylla det svenska novembermörkret istället lite grann.  

5 kommentarer:

 1. Tack själv för en fin och intressant blogg! Och ja, Vargsläkte var underbar - kan knappt vänta på fortsättningen.

  SvaraRadera
 2. Det ser nästan ut som min oktoberläsning... "The Fellowship of the Ring" och "The Two Towers"... på en hel månad.

  (Jag försvarar det med att jag faktiskt har lärt mig i stort sätt varenda muskel, ligament, nerv och blodkärl i hela kroppen under oktober, så då är det försvarligt. Bröllop är högst godkänd ursäkt!)

  SvaraRadera
 3. ...med näsan i en bok: Åh inte jag heller. Går och räknar ner dagarna till nästa :)

  Sara: Haha! Jag tycker att du har gjort ett utmärkt jobb då ändå. Men visst är det frustrerande när annat tar över lästiden oavsett vad det är.

  SvaraRadera
 4. Men du har ju gift dig, lasning hinns med senare! Och bilderna var alldeles fantastiska!!

  SvaraRadera
 5. Åh vad du är fin, Emma! Så klar du har rätt, läsa kan man ju göra senare.

  SvaraRadera