fredag 16 september 2011

Läs inte det här!

Läser du här ändå? Men gör inte det. Sluta nu . Genast. Stopp. Hallå! HALLÅ? 

Okej, du lyssnar inte på mig. Då kan jag ju passa på att berätta att det här är det enda jag kommer skriva idag. Hade planerat att publicera min recension om Brobyggarna och skriva om andra bokiga saker men jag gör inte det. Tänker istället ägna dagen åt att sörja. Sörja det faktum att jag inte bor i Sverige och att jag inte kan åka på bokmässan. För jag är så avundsjuk på er nu. BLÄ vad jag vill vara i Sverige just nu och krama böcker.
     Det som gör mig på lite bättre humör är att er bokmässekärlek och glädje för bokmässan gör att jag får nästan uppleva bokmässan genom er. Idag är även dagen då Enligt O:s fina Bokmässeboanza är igång. Så därför tänker jag bara ägna mig dag till att läsa alla de fina inlägg som ni redan skrivit och skriver under dagen. Egna inlägg kan jag publicera i morgon.    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar