måndag 8 augusti 2011

Just nu...

...sitter jag och jobbar och lyssnar samtidigt på Harry Potter and the chamber of secrets. Ibland glömmer jag av hur bra jag har det som kan lyssna på böcker samtidigt som jag jobbar. Samtidigt är det också konstigt att jag inte hinner med mer böcker i månaden... 

3 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt aldrig lärt mig att lyssna ordentligt på böcker, borde göra et, förhoppningsvis skulle man hinna med såpass mycket mer!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Emmas bokhylla – jag är verkligen avundsjuk på de som kan lyssna på ljudböcker. Jag blir rastlös/uttråkad efter bara en liten stund, även om jag gör nåt annat samtidigt.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att jag gillar det så för att jag lyssnade mycket på ljudböcker som barn. Mycket Astrid Lindgren blev det. Blir också rastlös ibland när det kommer till ljudböcker ibland men knepet är att inte lyssna på någonting komplicerat. Harry Potter fungerar alldeles utmärkt. Chick-lit brukar också funka :)

    SvaraRadera