tisdag 9 augusti 2011

Älskade skrivprogram

Har mestadels idag suttit och hållit ett vakande öga över en hantverkare och därför inte haft tillgång till internet. Därför har jag spenderat mestadels av dagen undersökandes det, tack vare Malin the writer,  nyupptäckta skrivprogrammet Scrivener. Och vilket program det är! Jag är helt kär och då använder jag till och med PC versionen som än så länge bara är en betaversion. Det här är precis vad jag har letat efter. Här kan jag nämligen titta på inspirationsbilder samtidigt som jag skriver, organisera helt oorganiserat som jag vill göra och så vidare. Det här programmet kommer jag även använda till mitt akademiska skrivande och stoppa in alla mina anteckningar på en och samma gång. Hörs det att jag är eld och lågor? Fantastiskt, fantastiskt program. 
     Efter lite tittande här hos bokbloggarna upptäcker jag även att Frida Mörkersdottir också älskar Scrivener. 

Undrar om det är fysiskt möjligt att krama ihjäl ett program?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar