tisdag 21 juni 2011

Mejl från mamma

"Det kom en till bok på posten till dig idag. Nu har jag redan tre böcker som jag ska ta med till dig i oktober. Tror du inte att det räcker med böcker nu? Tänkte jag att jag skulle få plats med lite kläder i väskan också."Älskade mamma. Du har ingen aning om vad som väntar dig...

6 kommentarer:

 1. *skratt* Anar oråd redan!;-)

  SvaraRadera
 2. Haha! Sitter här med en lååång lista. Tror dock att jag ska hålla den hemlig ett litet tag. Som tur är så läser hon inte min blogg :)

  SvaraRadera
 3. mouhahahaha!
  DET DAR kanner jag igen! Det slutade med att mamma hade med sig typ 10-12 bocker, men sa hade hon ju ocksa manga kilon fran flygbolaget! Jag hoppas att din mamma ocksa har det! ;-)

  SvaraRadera
 4. mouhahahaha!
  DET DAR kanner jag igen! Det slutade med att mamma hade med sig typ 10-12 bocker, men sa hade hon ju ocksa manga kilon fran flygbolaget! Jag hoppas att din mamma ocksa har det! ;-)

  SvaraRadera
 5. Hahaha, stackars din mamma, Emma :)
  Tror inte att min mamma har extra kilovikt förutom det normala som hon får ta med. Däremot är de fyra stycken som kommer, (fem egentligen men tänkte att min 11-åriga systerdotter ska få slippa släpa på böcker), så kanske 15-16 böcker borde gå. Moehehe!

  SvaraRadera