fredag 10 juni 2011

Ett bra inlägg om att stryka skjortor

Jag känner att jag skulle vilja uppmärksamma Emmas Bokhyllas fantastiska inlägg om kulturskillnader och genusrollsproblematik som utlandssvensk. Hon skriver om problemet med skjortstrykning och någonting som får mig att bli lika upprörd varje gång. Här i Argentina fungerar det nämligen precis likadant. Hualigen säger jag bara. Jag tycker att Emma hanterar dessa problem riktigt bra till skillnad mot mig som vill ställa mig upp och skrika på människor när de påpekar sådana saker som Emma skriver om. Gå in och läs om det på Emmas blogg. Själv behöver jag göra något annat nu. Känner att jag sitter nu här framför datorn och gör mig upprymd helt i onödan bara av att tänka på det.


2 kommentarer:

  1. Tack, vad glad jag blev for de fina orden! Jag kokar ocksa inombords ibland, men for at tinte fa en for tidig hjartattack sa har jag tvingat mig att andas djupt varje gang det hander... vaaaldigt djupt! :-)

    SvaraRadera
  2. Haha, ja det är det enda man kan göra. För börja förklara och argumentera är oftast helt lönlöst. Suck!

    (Och klart jag tycker att ett sådant bra och viktigt inlägg ska uppmärksammas =) )

    SvaraRadera