torsdag 9 juni 2011

Apropå bokbloggsbesök, ingenting och senaste inlägg

Igår hade jag en sådan där fantastisk bokbloggsrelaterad dag utan att ens vara i närheten av datorn. Var nämligen i Uruguay över dagen och hann med att läsa två hela böcker. Så nu har jag lite att recensera här. Sen när jag kom hem hade jag en del välkomna mejl men det bästa av allt så hade jag besöksrekord på bloggen och det utan att vara närvarande eller ha skrivit ett enda inlägg. Jag märkte även att det berodde på att jag blivit länkad. Så skulle vilja passa på att säga tack för alla länkningar och för att ni förgyllde något som varit en skitdag och en då väldigt trött och smått grinig Lingonhjärta. Till råga på det upptäckte jag att Tjärven kommit ut som lånebok till elib-biblioteket. Apropå mitt senaste inlägg.  

(Har snott bilden på Colonia/Uruguay från nätet. Fast om man trycker på bilden kommer man till siten.)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar