fredag 27 maj 2011

En helg i Charlaine Harris (Sookie Stackhouse-författarens) ära

Jag har tidigare argumenterat för att jag inte är en person som blir direkt beroende av saker och ting. (Förutom att då just läsa.) Däremot kan jag lugnt säga att jag när jag gillar någonting så kan jag bli besatt. Lite sådär galet besatt. Skillnaden på att vara besatt och att vara beroende är att jag har inga problem med att sluta vara besatt, om jag vill. Så nu när vi har tagit fasta på detta och klart gjort skillnaden så skulle jag vilja ägna helgens inlägg åt min nya besatthet och lite grann förälskelse: Charlaine Harris
         Som tidigare visat sig så älskar jag Sookie Stackhouse serien men jag har aldrig egentligen recenserat dem eller heller inte läst någonting annat av Charlaine Harris. Därför tänkte jag denna helg en gång för alla utforska Charlaine Harris som person, hennes litteratur och hennes romankaraktärer. Det finns nämligen en hel del att hämta här. Så bered er nu för en helg med mestadels övernaturliga väsen, en och annan vampyr, häxa och varulv men även en och annan helt normal deckare. 

Jag börjar lite smått här med att bjuda på en trettio sekunders kort intervju med Charlaine Harris när hon berättar om när True Blood ska börja filma. Inte direkt informativ men visar lite av Charlaine Harris sköna karaktär...

2 kommentarer:

  1. Ser fram emot det här! Har bara läst de 5 första delarna i Sookie-serien, så jag hoppas det inte blir för mycket spoilers ;)

    SvaraRadera
  2. O nej! Här ska inte spoilas :) Och om det kommer någon spoiler så kommer jag flagga stort innan :)

    SvaraRadera