torsdag 28 april 2011

Årets nu lästa böcker

Jag kan inte skriva inlägg från Blogspot idag och det gör mig helt galen. Därför testar jag nu att skriva från min mejl och riskerar det faktum att inlägget kan se estetiskt fult ut. Nöden har ingen lag. Skriva måste jag för jag har en massa viktiga saker på hjärtat om böcker. Äsch, så viktiga är det inte egentligen men skriva om dem vill jag i alla fall.
       Men istället för att börja skriva om alla dessa viktiga saker nu så har jag bestämt mig för att lista upp alla skönlitterära böcker som jag läst vid sidan om mina studier sedan jag började med bloggen. Vilket var i början av februari så listan blir nog inte så lång direkt. Fast det kan vara skoj att veta och lista upp dem för sig själv. So here we go:

Böcker lästa från den 3 februari fram till den 28:e april:  

Dead Until Dark av Charlaine Harris
Living Dead In Dallas av Charlaine Harris
Club Dead av Charlaine Harris
Dead To The World av Charlaine Harris
Dead As A Doornail av Charlaine Harris
Definitely Dead av Charlaine Harris
The Vampyre John Polidori
Bollnäs historia av J.E Blomberg
Committed: a sceptic makes peace with marriage av Elizabeth Gilbert
The History of Sexuality av Michel Foucault
Silvermasken av Peter Englund (läste inte riktigt klart)
Överenskommelser - Simona Ahrnstedt
Stenhusets hemlighet av Annika Widholm
Agnes Cecilia av Maria Gripe
Morberg: Scenen, livet och konsten att laga mat av Per Morberg
En dag av David Nicholls
Vecka 36 av Sofie Sarenbrant
Den enögda kaninen av Christoffer Carlsson
Glasfåglarna av Elsie Johansson
Tordyveln flyger i skymningen av Maria Gripe
Vargsläkte av Caroline L jensen (inte riktigt utläst än)

2 kommentarer:

  1. Hur är det med ögonen? Ser du nu?

    Och jag tycker minsann att din lista är imponerande lång. Jag önskar att jag hade hunnit läsa lika mycket. För det mesta har jag med mig en bok i väskan när vi är i väg på eftermiddagsaktiviteter men det är sällan jag hinner mer än ett par rader i taget.

    SvaraRadera
  2. Jag ser ganska bra nu men det är suddigt fortf när jag ska läsa. Vilket innebär att jag zoomar upp allt på datorn till 200%. Känner mig lite som en tant men det funkar i alla fall :)Tar upp till två veckor tills ögonen vant sig säger min läkare.

    Jag är extremt imponerad att du hinner läsa något överhuvudtaget med tre barn och ett till på väg, egen företagare och mitt i flytt. Helt fantastiskt :)

    SvaraRadera