torsdag 3 februari 2011

Välkomna

Hej och välkomna till min bokblogg!

Meningen med den här bloggen är att jag ska ha igång den så länge som jag skriver på min historiska roman. Det betyder att den kan vara igång i alltifrån ett år till 10 år, beroende på när min roman är klar. Här kommer jag skriva om andra böcker i olika genre och bokbloggar för att peppa mig själv om mitt skrivande samt mitt intresse för släktforskning som idén till min historiska ram grundar sig i. Jag hoppas att ni bok -och historienördar som jag kommer att vilja titta in här ibland.

Mycket läsnöje!

/Anette Blomqvist

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag hittade precis din blogg (eller ja, för ca en timme sedan) och har läst igenom alla dina inlägg. Dig ska jag genast börja följa. Du skriver otroligt intressant och engagerande! Och så har du supersnygg design på din sida.
  Tack!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Åh, så glad jag blir att du gillar den och vilken fin kommentar. Jag har nu suttit och läst din blogg och måste säga detsamma. Väldigt intressant och stund vis har jag skrattat högt för mig själv.
  Så tack! För både fin kommentar och fin blogg!

  SvaraRadera