måndag 7 februari 2011

Ingen panik, allting på en gång

De senaste dagarna har jag haft en sådan hysterisk bokstress. Det finns så många böcker som jag känner att jag bara måste läsa och det på studs. Därför har jag här nu gjort mig själv en liten lista utan inbördes ordning som jag sedan kan boka av. Hur lång tid det kommer ta att sedan läsa alla dessa böcker är en helt annan fråga med tanke på att jag faktiskt har ett liv förövrigt.

- Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson 

- Den du söker finns inte här av Mia Öström

- Huvudjägarna av Jo Nesbo 

- Carl XVI Gustaf - Den motvillige monarken

- Låt de gamla drömmarna dö av Johan Ajvide Lindqvist

- Tedags för normalt byggda damer av Alexander McCall Smith

- Vecka 36 av Sofie Sarenbrant

- Kackerlackorna av Jo Nesbo
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar