tisdag 8 februari 2011

Att vara och inte vara...samtidigt

Jag är inte direkt förtjust i att titta på TV. Jag sitter hellre vid datorn, läser en bra bok, släktforskar eller pysslar med andra saker. Någonting som jag däremot är tokförtjust i, (konstigt nog i och med att jag inte gillar Tv rent generellt) är riktigt bra TV serier och TV-serie-boxar. Något som man kan plocka fram när man känner för det. Min absolut största favorit är Dexter som efter fem säsonger fortfarande är lika otäckt bra. Jag är hyfsat kräsen när det gäller TV serier. Nämligen är det så att jag kräver att historien i själva TV serien behöver ett moraliskt och etiskt dilemma som går emot vad det som anses är normalt, bra och korrekt. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är jag som är lite twistad, om det är för att jag är intresserad av just ämnet etik eller om det här är helt normalt. Någonting som jag vet är i alla fall att inte är ensam om det här för en annan av mina favorit serier är: True Blood, som nämligen också är en av de absolut mest populära TV serierna just nu.
        True Blood är en intressant serie när det gäller etiska dilemman men framför allt tycker jag nog om det för att den är så förbannat sexig. Jag menar, vad är inte sexigt med vampyrer? Just därför bestämde jag mig häromdagen att ta igenom Charlaine Harris böcker: Sookie Stackhouse som True Blood baserar sig på. För vad kan vara sexigare än själva böckerna? Fast nu när jag sitter här och letar information om själva författaren så vet jag inte längre om jag är så sugen på att läsa dem. Sexigheten i själva idén om att läsa böckerna försvann lite när jag såg det här fotot av författarinnan själv:

Charlaine Harris, författaren till: Sookie Stackhouse

.

4 kommentarer:

 1. Haha! Nej, snygg det är hon verkligen inte. Men vem vet, hon kanske såg ut som Sookie när hon var ung? =)

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt! Och riktigt härligt samtidigt tycker jag :)

  SvaraRadera
 3. Haha! jag tänkte samma när jag såg författaren...
  Kommer osökt att (haha) att tänka på hon som skrev Sagan om isfolket...

  SvaraRadera
 4. Hahaha, var tvungen att googla henne. Jätteroligt!! Och samtidigt riktigt härligt :D

  SvaraRadera