onsdag 5 september 2018

So many books, so little time-syndromet som vi bokälskare lider av

Eller AAAAARRRRRRGGGGG!!!!!! Som det här inlägget också kan heta för jag räknade nämligen efter hur många böcker jag läst under det här året och räknade till futtiga tjugosju stycken. 27! The horror! För det blir ungefär fyra stycken i månaden vilket är ingenting med tanke på hur många olästa böcker jag har i min virtuella bokhylla hos Storytel. Problemet är också att man bara hittar fler och fler böcker att läsa. Underbart men samtidigt så otroligt frustrerande. 

Sen finns det de där böckerna som jag inte kan motstå. Som praktiskt taget alla böcker som handlar om något slag spöken. Igår när jag skrev inlägget om Peter James haunted house-bok så hittade jag en artikel från The Guardian om fler spännande böcker om spöken. Författare så som Kate Mosse, och Susan Hill och då kom den här artikeln ut år 2015. För tre år sedan! Tänk på hur hur långt efter jag ligger då. Det är nästan så jag vill börja gråta...


via GIPHY

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar