torsdag 5 mars 2015

Och långsamt går det…

Ja det var verkligen inte lätt det här. Att jobba hemifrån och samtidigt gosa med tvåmånadersbebis. Sen hinna läsa och blogga på det. Det enda som fungerar väldigt bra är läsandet för ammar gör man ju hela tiden plus att jag även har börjat använda word för att blogga. Visserligen kan man inte lägga upp bilder men man kan spara bloggposterna som draft och då känns det ändå väldigt smidigt tycker jag. På så vis kan jag också lätt skriva utan att vara uppkopplad. För blogglusten finns där absolut. Och sedan så har jag tre stycken recensioner på gång som jag pular på lite då och då mellan jobb och amning och gos. Men jag är dödstrött just nu så recensionerna får vänta lite till med att bli klara.
     Nu ska jag gå och gosa. Hej hopp så länge.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar