måndag 1 december 2014

Ett alldeles överlyckligt frukostinlägg!

Solen tittar fram efter en regnig söndag. Fåglarna kvittrar och jag får nu äntligen efter några pustiga och jobbiga månader vara hemma och bara pyssla i ganska så lång tid framöver. Så jo! Det här är ett alldeles överlyckligt frukostinlägg det här. Jag har nämligen varit så grinig på sista tiden att jag inte ens orkat lyssna på mig själv men nu är grinigheten helt puts väck. Så nu hoppas jag att jag ska kunna ta mig i kragen och skriva alla recensioner som jag ligger väldigt långt efter med. Sen tänker jag läsa förstås. Både i hängmattan och i fulpoolen vi har satt upp här hemma. Så förhoppningsvis får ni se lite mer av mig här nu på bloggen.
     Dock har jag en lite ledsam nyhet. Ugglorna har flyttat. Våra andra stora argentinska Teros som vi har boende på baksidan av huset och som är snäppet mer aggressiva än ugglorna körde tillslut bort dem då de fick barn först. Men det är ok. För de flyttade inte så långt bort så har ändå snart en ugglefamilj att kunna spana på. Sen fungerar våra Teros lite som vakhundar här hemma. De är snälla mot oss men mot allt främmande som kommer in i trädgården attackerar de gärna och låter som bilalarm. Så nu får i alla fall alla boktjuvar akta sig. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar