söndag 2 november 2014

Tysssssssstnade....

Ni kanske undrar varför det är så tyst från mig här på bloggen och varför jag är så dålig på att skriva inlägg och svara på kommentarer. Ja det har sina anledningar. Just nu försöker jag koncentrera mig på att läsa och att skriva recensioner av de böcker jag läser men allt går ganska så långsamt för tillfället. Jag är nämligen otroligt upptagen med något annat helt bok-orelaterat. Men istället för att gnälla om det här så tycker Herr Lingis att den här bloggen stämmer bra in på hur han har det just nu här hemma och att speciellt DET HÄR stämmer in på mig väldigt bra för tillfället. Så ni kan väl gå klicka på länken och se själva. Själv vet jag inte alls om jag kan hålla med om att det stämmer...mutter mutter gnäll gnäll...


Pausfågel! 

(Med allt som inte har med recensioner att göra)
10 kommentarer:

 1. Åh, grattis! Helt klart en rolig anledning till att ta bloggpaus. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket!!! Just nu lider jag mest men längtar såklart :)

   Radera
 2. Sååå förståeligt!!! Du har verkligen något annat att tänka på nu! Börjar det bli dags? När man vant sig vid bebislivet hittar man tillbaka till läsande o blogg igen. Sen får man börja läsa massa bra barnböcker! Så härligt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja barnböckerna ser jag väldigt mycket fram emot :D Egentligen har jag datum i slutet på december men i och med att det är ett litet barn som helst ligger på tvären så kan det hända att hon måste komma ut i början på december. De närmsta veckorna får utgöra det nu :) (Har också hört att när man ammar så finns det inte så mycket annat att göra än att läsa hehe)

   Radera
  2. Aaa, ja första veckorna var verkligen läsvänliga (ammade knappt en månad). Så sover de ju rätt mycket första året. :-) Nu senare smygläser jag när vår tittar på tv. Sitter man bara bredvid är han nöjd. :-)

   Radera
  3. Haha smygläsande gillar jag :) Mycket smart! Nu har jag äntligen gått på mammaledighet så nu hopppas jag att hon stannar kvar lite därinne så jag hinner med att slapp och läsa lite. Fast sen längtar jag ju så klart något alldeles kopiöst mycket :)

   Radera
 3. Stort grattis! Jag hoppas att jag får äran att uppleva detta i framtiden med! (; (: Pausen godtas och jag hoppas att du hittar tillbaka till bloggen och bloggandet så småningom! ♡

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket <3 Kommer absolut hitta tillbaka. Det vet jag redan nu. Men nu är mest mitt huvud fyllt med bebistänkande och gravidklagade så det blir inte mycket gjort på något annat plan heller :D

   Radera
  2. Det är rätta takter! (; (: Ang. min recension av "Styggelsen" - jag hoppas verkligen inte jag skrämt dig från att läsa den. ;O (:

   Radera
  3. Haha nej nej! Verkligen inte :) Bara roligt att läsa en recension som inte är så tokhyllande :)

   Radera