måndag 15 september 2014

En sådan där dag...

Det har varit svårt att vara positiv en dag som denna då allting känns så mörkt då så många av Sveriges invånare igår bestämde sig att rösta på någonting som enligt mig inte alls liknar medmänsklighet. Just nu försöker jag se de små ljusglimtarna i vardagen som till exempel att jag vaknade imorses efter en regnig helg av att ugglan satt på balkongen utanför mitt sovrum och hoade, att naturen vaknat efter regnet och att det lät som om vi befann oss mitt i allra djupaste amazonas, att solen lyser idag och att jag precis fått in två nya fina skinande recensionsexemplar som jag är enormt sugen på. Jag skulle även vilja ta tillfället i akt och rekommendera en av de bästa och otäckaste böcker jag någonsin läst, Nej det är inte en bok av Stephen King som man kanske kan tro utan Lasermannen av Gellert Tamas. Det är absolut snart dags att läsa om den för mig och vill ni läsa lite om vad den handlar om så kan ni gå in och läsa om den här hos Fiktiviteter. Världens bästa bok helt enkelt.
     Själv ska nu koncentrera mig på sådant som får mig glad. Som studerandet av mina ugglor:

3 kommentarer:

 1. När man sitter mitt i det och funderar på VEM av alla runtomkring en som egentligen röstade på SD är det riktigt hemskt. Någon man känner är det ju säkert! Jag, som också jobbar med invandrare och dagligen träffar så många fina, går runt med en ständig ångest och klump i magen! Nästan lite skönt att få vara hemma med en kräksjuk barn i dag så man kan fokusera på något annat! Usch, vet inte om jag vågar läsa Lasermannen! Allt för skrämmande verkar den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh usch ja! Det är helt galet också hur människor glömmer så lätt för vi var ju i samma hemska veva i början på 90-talet. Men det är bara att försöka hålla energin uppe och bekämpa fördommar helt enkelt. Tycker absolut du ska läsa Lasermannen dock. Den är hemt fantastisk! Otäck ja men SÅ nyttig!

   Radera
 2. Märks att jag inte varit inloggad på bokbloggen på ett tag! :-D Det var ju från mig!!

  SvaraRadera