fredag 9 maj 2014

Ett sådäringa "Hurra det är fredag"-inlägg

Det är fredag! Det är konstigt hur glad man kan bli för att det är fredag även om man är sängliggande. Eller då soffliggande som jag är då jag då har utsikt och tittar på de stora vackra prärievråkarna som har någon slags flyguppvisning i min trädgård för tillfället. En väldigt vacker rovfågel men låter misstänkt lik Astrid Lindgrens vildvittror och nu bara väntar jag på hur blodet ska flyta i vilken sekund som helst. 
     Läser gör jag The Winter People just nu och den är mycket lovande. Men så dök även Kungens barn av Sonya Hartnett ner i inboxen igår från Atrium Förlag och var tvungen att påbörja den med. Så nu är jag även helt fast i den. Så nej lider gör jag inte direkt även om det är lite smått långtråkigt ibland. Men det är ju fredag, veckans bästa dag och det är ju inte helt fel det.

2 kommentarer: