torsdag 3 april 2014

Den där månadsrapporten ja...

Jag kom av mig med månadsrapporterna när jag bloggade på LitteraturMagazinet. Jag kom även av mig med att lista upp vilka böcker som jag läst under 2014 och sitter nu här och försöker få ihop en lista på vilka böcker som jag läst. Ska jag vara ärlig så känns det ganska så jobbigt att helt plötsligt inte ha koll. Nästan lite snudd på panik faktiskt. 
     Och hur gick det med mars månad då? Jorå, om man ser till hur många avsnitt av Breaking Bad jag har sett så är det nästan hela serien. Några avsnitt av Medium som jag älskat med fantastiska Patricia Arquette (grymmaste skådisen i världen) har jag också lyckats se och sen har jag blivit lite smått beroende av den störtfjantiga superamerikanska spökjägarserien Ghost Adventures. Otroligt fånigt men ganska så härligt läskigt! Så mycket läsande har det inte blivit av. Bara två små rackare. Damn you Netflix. Damn you!

Lästa böcker mars 2014
Rörgast av Johan Theorin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar