lördag 15 mars 2014

Just nu!

Här ligger jag i soffan med feber och är allmānt grinig och tittar på hurtiga grannar som då och då joggar förbi mitt vardagsrumsfönster. Och det är inte så skoj att vara hemma och ligga i feber men mest grinig är jag för att jag läst ut Nyckeln och inte har direkt lust att läsa och ork att läsa nâgot annat plus att vi inte har tillgång till internet än (är inne på femte månaden nu utan internet) så kan inte heller Netflixa, något som hade varit toppen att göra nu. Tānk den som kunde klämma en hel säsong av Arkiv X till exemple. Så istället började jag slöläsa Bridget Jones Diary som jag direkt kände mig för gammal för egentligen men i och med att det är nästan som att se filmen så gick det ganska så bra ändå. Fast en stund senare tröttnade jag på den och började rota runt i mina hyllor och hittade denna fina bok. Misstänker att jag inte kommer kunna misslyckas med denna.9 kommentarer:

 1. Den här boken var tyvärr ingenting för mig. Hoppas du gillar den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så synd att höra. Många har jag förstått har älskat den och en del andra har tyckt sådär. Själv är jag väldigt pepp på den så hoppas jag gillar den :)

   Radera
 2. Vet inte hur länge denna har stått i min bokhylla. Sjukt länge..minst! :D
  Ska bli kul att höra vad du tycker om den.
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha i min med! Har sparat på den tills rätta tillfället och nu känns det rätt. Den börjar väldigt bra tycker jag :D

   Radera
 3. Den köpte jag på rean i år! Ser fram emot att läsa den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det tror jag att jag såg :) Ja den har ju fått minst sagt fina recensioner.

   Radera
 4. Jobbigt att vara sjuk utan internet, hoppas du mår bättre snart. Nattens cirkus köpte jag i somras, men har inte läst den än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja usch ja! Men som på beställning kom faktiskt internetdosan idag. Efter fem enormt långa månader men med sjukt bra timing. Här ska Netflixas nu :)

   Ska bli roligt att höra vad du tycker om den också sen!

   Radera