måndag 23 december 2013

Önskar God Jul och säger tack för lördagens alla inlägg!

Jag har inte varit här direkt så mycket nu på senaste tiden då jag mest varit här men jag är också fortfarande utan internet. Därför kunde jag heller inte gå in här i lördags och läsa era fantastiska inlägg mot rasism. Inte heller hade jag tid innan att knåpa ihop ett men jag vill ända göra klart här för att jag är inte sverigedemokrat och inte rasist och vill säga tack till alla som skrev ett inlägg mot rasism i lördags. Hade jag också befunnit mig i Sverige hade ni hittat mig i Kärrtorp idag. Istället kommer jag nu plocka fram Lasermannen av Gellert Tamas för en omläsning då den är precis lika aktuell idag som då. Det är en av de bästa böcker jag har läst. Och en av de otäckaste.
     Men om vi lägger detta bakom oss för en stund så är det ju jul. Så jag vill önska God Jul här och nu med en av de smörigaste jullåtarna någonsin och en av de låtar som spelas om och om igen här i värmen.

Så GOD JUL och må många böcker hitta hem till er i jul!

(Här kan ni hitta många av de inlägg som publicerades i lördags mot rasism.)

5 kommentarer: