söndag 4 augusti 2013

Lästa böcker i juli.

Det blev några böcker lästa i juli ändå. En av den var i och för sig en liten novell och några var ganska så kosta men jag har även nästan läst it IT så jag känner mg riktigt nöjd. Jag har lite svårt att bestämma mig för vilken bok som var bäst för de var alla riktigt bra på sina sätt och alla ganska så olika så jag håller mig ifrån att utnämna en denna gång. Bra läsmånad rätt och slätt.

How to talk to girls at parties by Neil Gaiman 
Kretsen av Maggie Stiefvater
Glasbarnen av Kristina Olsson 
Barnkolonin av Kerstin Lundberg Hahn
De Första Tolv av Juatin Cronin
Den nya människan av Boel Bermann

4 kommentarer:

 1. Neil Gaiman är jag så nyfiken på.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att den här lilla novellen fortfarande är gratis på Amazon. Den är så fin för man får ett litet hum på hur han skriver i den :)

   Radera
 2. Åh, du har redan läst De första tolv... Den recensionen ser jag fram emot. Även om jag inte kommer att läsa den, jag vill ju inte veta för mycket ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nej läs den inte för sjutton :D Ja jag hann med den snabbt. Den fylld helt klart sin uppgift kan jag erkänna :)

   Radera