söndag 11 augusti 2013

Help! Kan inte sluta läsa!

Sedan jag vaknade i morse så har jag inte kunnat släppa Before I met you av Lisa Jewell. Den är helt magisk! har inte fått någonting gjort av allt det jag ville göra idag. Ingen dammsugning, inget bakande och än så länge ingen lunch fastän jag är hemskans hungrig. Så förbaskat bra bok! Så bra, så bra, så bra...och borde tilltala för övrigt alla Kate Morton älskare. Bara så att ni vet!

6 kommentarer:

 1. Eftersom att Kate Morton har levererat en av mina favoritböcker (The Distant Hours) känns det här ju lite uppmuntrande : )Jag vill gärna hitta en "håll-mig-borta-från-vardagen-bok", så det låter lovande.
  Du uppskattade ditt 'Pennywise'-läsande : ) jag minns fortfarande att jag vägrade gå in på Domus i min hemstad som barn för att jag hade sett bokomslaget på "It" med Tim Curry tjusigt utklädd som nämnda ondska. Jo, men det är ju en av Stephen Kings styrkor att porträttera barn och ungdomars känslor tycker jag. En annorlunda barndomsskildrare kan man säga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det är en av mina absoluta favoritböcker också. Då kommer du nog absolut gilla den här :D
   Haha ja Pennywise har nog verkligen förstört många barndomar misstänker jag. Det är nästan möjligt att se en clown utan att bli lite rädd. Du har helt rätt i att han verkligen är en annorlunda barndomsskildrare. Har inte läst Stand by me än men ska absolut göra det snart :)

   Radera
 2. Låter som en helt underbar bok. Kom genast upp på min TBR-lista :) Tack för tipset, igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod :D Den är verkligen fantastiskt fin. Skildrandet av 1920-talet är underbart. Hoppas du kommer gilla den lika mycket som jag!

   Radera
 3. Jewells nya bok, The House We Grew Up In, är ÄNNU bättre, mörkare och mer Morton-esque! Läs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men ÅH är det sant? Nu måste jag ju bara ha den! På en gång :D Tack!

   Radera