måndag 26 augusti 2013

Avstängd från världen

Ibland är det lite skönt att internet inte fungerar på en hel helg. Det händer ganska så ofta här borta i ingenmansland. Om internetnätet går sönder och det är helg så får man snällt klara sig utan internet till på måndag. Då kan man istället läsa en hel del böcker, påta i trädgården och bara lyssna på fåglarna. Jag försöker rent generellt vara helt teknikfri på helgerna (förutom då min Kindle för den kan jag inte leva utan) och det är riktigt skönt. Speciellt då jag också vet att det är en del bokmässepepp på gång ute i den litterära bokbloggsvärlden. Men jag är inte bitter. Nej, nej det är faktiskt helt ok i år att jag inte är hemma under bokmässan. Jag har ju en framtida trädgård i tankarna där det ska planteras mer citron, grape, plommon och persikoträd så jag peppar inför det. Så det var min helg det. Intenetlös men Insurgent-läsande med framtida fruktträdgård i tankarna. Man kan ha det värre.

File:Illustration Prunus persica0.jpg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar