fredag 24 maj 2013

Ibland hinner man bara inte med...(Flumminlägg!)

Det är redan fredag och jag hinner inte riktigt med i svängarna (med risk för att låta som min gamla farmor). Men jag har så mycket jag vill skriva om på bloggen. Till exempel en rapport on "IT"s första 200 sidor och om glödande boktips från skräckens mästare men istället blir det ett litet inlägg om ingenting och förutom lite tips på webbsidor med vackra bilder. Som det här, den här och den här. Vars sistnämnda den här vackra bilden kommer ifrån för att tiden inte räcker till.  
      Så medan jag hinner skaffa fram lite läs och bloggtid och önskar er trevlig helg så kan ni drömma er bort till denna vacka plats med en bok i handen (eller tre).10 kommentarer:

 1. Tror du man kan sitta i den där ringen och balansera både bok och vinglas? Eller kanske det är bättre uppe i trädet? Underbart ser det ut att vara i alla fall, precis en sådan plats man skulle behöva! :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha det är alltid det första jag funderar på jag med när jag ser sådana här bilder :D Men visst behöver man en sådan plats. I den gröna och sköna och på sommaren (inte vintern som det är här nu.)

   Radera
 2. Lider av clownskräck efter att ha växt upp med clownen Manne på tv, trots det eller kanske just därför älskar jag It. I kväll blir det dock en Maria Lang i trädgården och ett glas vin.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh clownen Manna älskade jag fastän jag också tyckte att han var läskig. Det hade jag glömt av :D
   Låter som du hade en underbar fredagskväll. Så ska livet alltid vara :)

   Radera
 3. Nu skulle jag ju bara vilja hoppa in i bilden och läsa en bok där uppe i trädet eller lutandes mot det. (Troligen så kommer jag bara att titta igenom de fina bilderna i länkarna som du gav :D)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst vill man:) Speciellt när man mest ser stadstrafik och hör stadsbuller som jag gör just nu :) Roligt att du gillade länkarna. Jag blir helt galet inredningssugen när jag ser dem.

   Radera
 4. HOppas du fick en superfin helg Lingis! Jag snor till mig lite läs- och bloggtid här. Inte ofta man får en stund vid datorn eller med sin bok för tillfället här hemma för tillfället. Oerhört fin bild! Gillade det morgondimmiga ljuset.:) Som att man parkerar sig med morgonkaffet där en stund innan dagens bestyr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Bokomatis :) Förstår att det är fullt upp där hemma hos dig och hoppas att du känner dig lite bättre nu <3
   Visst vill man bara krypa in i bilden! Precis så vill jag ha det i min framtida trädgård :D

   Radera