måndag 22 april 2013

Nytt i hyllan kom med kärlek! (Eller ett blogginlägg med lite vänskapsskryt.)

Jag fyllde ju år förra helgen som jag väldigt oblygt basunerade ut här på bloggen och det i samband med att jag har varit sängliggande på grund av ganska jobbiga omständigheter den senaste tiden blev jag helt galet bortskämd av mina vänner när jag väl var tillbaka på fötterna. Det kom både blommor och choklad men också fick jag de här fantastiska böckerna som gjorde mig alldeles lycklig. Lisey´s Story är nummer fjorton i min Kingsamling och The Night Circus har jag velat ha sedan hela världen började hyllade den. Så egentligen ville jag inte så mycket mer med detta inlägg än mest skryta lite om hur väl mina vänner känner mig och berätta hur bortskämd jag känner mig. Men ibland när livet i övrigt varit ganska så tungt så är det lite ok att få känna så tycker jag. 
     För övrigt har jag varit på bröllop i helgen och med tanke på vilket drag det är på de argentinska bröllopen har jag inte återhämtat mig än och kommer nog inte återhämta mig förrän i slutet på denna vecka. I veckan kommer även återigen Onda Flickors recension att publiceras, denna gång på rätt datum och även en utlovad Kindlerapport kommer. Jag hoppas att ni haft en underbar helg med mycket läsning och mycket mys. Själv ska jag nu ta och svara på alla osvarade kommentarer och läsa bokbloggar. Öppnade nämligen inte ens min dator i helgen.

4 kommentarer:

 1. Vad härligt med så fina vänner :). The night circus har jag också velat läsa länge nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja de underlättade verkligen vardagen för mig. Är toksugen på The night circus jag med. Det rycker nästan i fingrarna :D

   Radera
 2. Det är härligt med vänner som känner till rätt medicin :)

  Lisey's story tyckte jag mycket om när jag läste den. Night circus tänker jag skaffa mig så småningom :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisey's story har varit en sådan där bok som jag har väntat med att läsa men vet inte varför. Är verkligen sugen på att läsa den nu dock :)

   Radera