onsdag 27 mars 2013

Påskekrim och lite ungdomslitt och skräck på det!

Ingen panik, alla böcker på en gång. Lite så känner jag nu. Har så mycket bra att läsa att jag har börjat läsa lite här och lite där. Inte för att jag klagar men hallå vad det kommer ut bra böcker hela tiden. Jag har hela påsken full med saker jag ska göra men självklart kommer jag läsa också. Först och främst ska jag läsa ut Mo Hayders Ritual som är ett riktigt påskekrim och såklart Andreas Romans Doktor Joseph som inte är påskekrim utan mer påskeskräck men bra är det. Sen har jag även påbörjat Saga Swärd av Taliah Pollak som jag gillar starkt men som fick vila lite när Doktor Joseph dök ner framför mig. Sen är jag också sjukt sugen på att påbörja Alex Marwoods Onda flickor, David Levithans Jag, En, Ulf Starks Dårfinkar och Dönickan och bok nummer två i Game of Thrones. Ja ni märker! Ingen panik alla på en gång. 

http://mlovdahl.shapemeup.se/files/2011/04/easter-rabbits-my-butt-hurts-what-no-ears1.jpg

9 kommentarer:

 1. Känner precis så!
  Känner också igen en hel del av det du skrev. Fick Mo Hayders från förlaget utan att ha önskat den. Vann Doktor Joseph. Saga Swärd finns på datorn, och den läser dottern just nu (avlastning kallas det;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha vad bra att du har avlastning :) Det underbara är dock att alla dessa är bra så man vet att man har bra böcker framför sig. Det jobbiga är verkligen att man vill läsa alla på samma gång...

   Radera
 2. Saga Swärd är suverän!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaaa! Har precis börjat läsa den igen o gillar den massor :D

   Radera
 3. Känner exakt samma! Tur att vi lärare får påsklov oxå så man hinner med läshögen!! Så är vi hos svärisarna hela helgen=lillen är underhållen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha smaaart!! Hoppas du hinner läsa så du storknar nu :D

   Radera
 4. Känner exakt samma! Tur att vi lärare får påsklov oxå så man hinner med läshögen!! Så är vi hos svärisarna hela helgen=lillen är underhållen!!

  SvaraRadera
 5. Hahaha bilden :D

  (och kul med mycket bra läsning också såklart ;) )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha det är min absoluta favoritpåskbild. Blir alltid på bra humör när jag ser den :D

   Radera