fredag 8 mars 2013

En helg i pennans tecken

Det är mycket idag. Först och främst är det internationella kvinnodagen och den måste vi uppmärksamma. Själv kommer jag inte ägna mig åt några inlägg inför detta i dag men däremot gör Enligt O det så tycker helt klart ni ska titta in hos henne. Sen har även Fiktiviteter skrivit ett bra inlägg som jag tycker ni ska gå in och läsa. Själv ägnar jag mig mest åt att försöka förstå vad jag gjorde igår. Att jag uppfyllde en av mina största drömmar att hålla i en lejonunge, att jag hade en bengalisk fullvuxen tiger gosandes vid mitt ben så jag nästan föll omkull och att åttaårige lejonkungen Allan lapade i sig lite mjölk ur min hand och var så pigg och gosig att jag höll på att dö av kärlek. Jag kan inte sluta tänka på det vilket är lite tokigt för att jag hade planerat skriva så mycket som möjligt i dag och istället sitter jag här och tittar på foton och drömmer mig bort. Men i helgen och i några fler dagar än det kommer jag vara gräsänka vilket ska bli fantastiskt härligt. Ibland är det ju brar för underbart att vara själv även om man älskar den man lever med. 
     Så i helgen ska jag skriva, smutta på rödtjut och skriva lite till. Jag kommer antagligen också läsa massor och bara njuta av att vara själv. Vad ska ni själva pyssla med?

4 kommentarer:

 1. Rödtjutet är jag redan på och idag roar jag mig med nöjesläsning som Harry Potter & Eld. Resten av helgen ska jag åtminstone försöka att närma mig kurslitteraturen och dessutom åka längdskidor för första gången på 20 år! Inte för att det slår "gos med stor katt" men ändå. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅÅåååh vad underbart det låter!!! Är så avis att du har Eld kvar att läsa. Och längdskidor är precis lika exotiska som gos med stor katt för mig, jag lovar :D

   Radera
 2. Det låter som en härlig helg! :)
  Jag ska njuta av lite rödvin ikväll till melodifestivalen, äta lite glass. Promenera med mina små odjur, tänkte ta en tur till djuraffären med dom och köpa lite godis. Och fortsätta läsa Under kupolen så klart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä men åh så underbart det låter! Som en perfekt helg :D

   Radera