tisdag 26 februari 2013

Man kan ju bara inte göra annat än att älska henne! (Obokigt inlägg!)

Jag var tokförtjust (som nästan alla andra) i The Hunger Games böckerna. Jag gillade väldigt mycket filmen och tyckte att skådespelerskan gjorde ett bra jobb som Katniss. Jag har inte sett filmen som hon fick en Oscar för än men efter att ha sett det här så tycker jag att bara hennes sätt att svara på konstiga intervjufrågor ger henne rätten till en Oscar. Typ! I alla fall är hon galet roligt och bjuder på sig själv. Heja Jennifer Lawrence.

6 kommentarer:

 1. Ha ha, ja, hon fann sig snabbt, kan man säga! :)

  SvaraRadera
 2. Haha hon är ju bara för underbar :D Jag har sett henne i Hungerspelen och hon var suverän där. Jag måste ta och se filmen som hon vann oscars för!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är hon :D Jag vill också gärna se den hon fick en Oscar för. Gärna snarast :)

   Radera
 3. Jag gillar henne verkligen. Såg Winter's Bone innan Hungerspelen och den är riktigt bra. Bygger också på en bok;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Winters Bone har jag inte sett men vill gärna se. Men kom precis på att hon spelar ju Raven i senaste X-Men filmen. Älskade henne där ju:D

   Radera