måndag 21 januari 2013

Lite måndagssvammel!

Jag gav mig själv ett nyårslöfte i år som inte hade med läsning eller bokiga saker att göra. Faktiskt det första nyårslöftet på flera år och det var att jag skulle försöka undvika min dator så mycket som möjligt på helgerna för att få mer tid till läsning, skrivande och andra trevliga saker som att påta lite i trädgården eller bara dricka kaffe i morgonsolen och tänka på absolut ingenting. Och med tanke på att det är ganska så tyst här ibland på helgerna då jag inte hunnit med att skriva några förinställda inlägg, så måste jag säga att jag lyckas ganska så bra med mitt nyårslöfte. Anledningen till nyårslöftet är att jag har kommit på att jag spenderar så mycket tid vid datorn på min lediga tid att jag inte hinner med att göra allt det där som jag egentligen vill göra, typ som att dricka kaffe i solen och bara göra ingenting. Ett problem dock med att vara "teknik-helg-fri" är att man kan bli lite snurrig och påbörja 10 böcker samtidigt för att man inte kan bestämma sig vad man ska läsa. Så mitt bokiga nyårslöfte om att inte läsa för många böcker samtidigt gick då åt fanders. Men skönt är det på helgerna och något som också är bra är att jag saknar er och min blogg lite sådär extra och gillar måndagar så mycket mer då jag kan få komma hit och svamla lite.
     Så för att nämna något vettigt och bokigt innan jag nu lägger av med svamlet så läser  jag för tillfället The Talisman av King och Straub. Holy Moly så bra den är!    

4 kommentarer:

 1. Åh, den är bra - en av få böcker som jag läst fler än en gång faktiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÅH är det? Det låter lovande. Jag blev sjukt förvånad för trodde inte alls att den handlade om just detta men verkligen älskar den!

   Radera
 2. Det där med att sitta mindre vid datorn på helgerna, det borde jag också försöka göra. Det blir så lätt att man fastnar och så går tiden och man har inte hunnit med nå som man tänkt och det är ju så trist! Kanske får testa göra så att datorn inte slås på förrän efter middagen eller nå på helgerna :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa! Jag rekomenderar det starkt för helgen blir så mycket längre och jag känner mig faktiskt mer utvilad också. Plus tänk vad mycket tid man har helt plötsligt till att det man ska göra eller att bara slappa. Otroligt skönt :D

   Radera